Terapi

Öka din livskvalitet genom terapibehandling.

Att gå i terapi är något som många kommer att behöva här i livet, antingen kan det vara vid förändringar som är svåra att ta sig igenom eller hantera på ett lugnt sätt där du samtidigt kan må bra eller om det är något sedan tidigare som tynger dig som hade hjälp att prata om med en legitimerad terapeut. Vill du gå på terapi i Stockholm så finns Terapirummet för dig där man arbetar med psykodynamisk terapi som använder sig av samtal som främsta hjälpmedel.

Eftersom att man vid depression eller tyngre tider i livet kan ha svårt att ta sig vidare så är terapi ett väldigt bra sätt att kunna ta hjälp genom små men effektiva medel. Då man på Terapirummet börjar med tre, fyra samtal för att kartlägga dina behov och hur du vill att behandlingen ska gå till, sedan får du själv känna efter om detta är något som du vill köra på, då har man också fått känna in stämningen och har fått den information som behövs för att veta om psykodynamisk terapi är en form som kommer att fungera för just dig.

Psykodynamisk terapi i Stockholm.

Många kan ha bilden av att man enbart går i terapi när man mår riktigt dåligt eller är väldigt nedstämd, och självklart är dessa tillfällen där man verkligen kan ha hjälp av terapi. Men det kan också vara om man känner sig orkeslös, lätt nedstämd eller inte riktigt känner någon direkt lycka i livet och vill öka sin livskvalitet.

Så oavsett hur din livssituation ser ut och vilka önskemål du har på din behandling så är Terapirummet i Stockholm en professionell mottagning som kommer att ta emot dig och dina önskemål på ett öppet sätt och tillsammans arbeta fram en plan som kommer att öka er livskvalitet i vardagen och livet.